Nu är det fastslagit, fondue är ingen vettig mat. Det är terapi för folk med dåligt tålamod. En liten köttbit var femte minut håller inte. Potatisen var uppäten efter två bitar kött, salladen borta efter den tredje och brödet åkte fram så man kunde äta upp såsen på något sätt. Slutade med att jag kasta massa köttbitar i fonduen och satte det på plattan och koka allt. Först då blev vi mätta.

Ska dock tillägga att chokladfondue funkar. Det är lagom tempo på det.

Skrivit av Joakim  den 30 December -2007


Fina bilder, som vanligt :)
Tycker tradigt att ni ska flytta!

Ha det super!

Skrivit av NÃ¥gon  den 26 December -2007Skrivit av Familjen Bengtsson Lee  den 23 December -2007


Då ver det klart. Familjen Bengtsson Lee komer åter igen att bosätta sig i Norrland. Denna gång blir det Luleå. Nån gång i slutet av Januari går flyttlaset.

Skrivit av Joakim   den 21 December -2007


Har lagt till några nya bilder på vårat webbalbum. Mest Börje som vanligt. Länk finns nedan. Är den inte klickabar så kopiera den och klistra in den i din webbläsares adressfält.

http://picasaweb.google.com/Joakim.Lee/HStOchVinterBilder2007

Skrivit av Joakim  den 17 December -2007


Man löser en sak för att få problem med två andra. Det kommmer inget spam på sidan nu längre men har fått ett nytt problem med hur de olika objekten lägger sig på sidan.

Tyvärr tar ex-jobbet medparten av min tid. Få se när jag får tid för att få ordning på denna sida.

Skrivit av Joakim  den 14 December -2007I eftermiddags upplevde jag ren och skär skräck. Vet inte om jag har upplevt en sådan fasa förut någon gång, i så fall var det länge sen.

Jag hade gått och lagt mig på sängen för att vila lite och lyssna på ljudbok. Anneli skulle gå upp på vinden för att ta ner julsakerna som vi förvarar där. Inte så mycket saker vi har så det var inga problem för henne att bära det själv.

När jag låg där så hörde jag plötsligt ett ljud. Ett konstigt ljud min hjärna förbryllat försökte få ordning på under två, tre sekunder. Det hördes som ett högt, genomträngande skrik följt av dunsar. Då plötsligt slog det med, Anneli är på vinden, det är hon som skriker och dunsarna kommer ifrån att hon slår på vindsdörren.

Jag for upp ur sängen och rusade ur lägenheten. Skriken var så där höga och ljusa utan några direkta ord. Lät som det kom från en människa som är för skräckslagen för at kunna formulera och få ut några sammanhängande ord. Utan att t på mig mina jeans rusade jag upp för trappan i bara kalsongerna (hade t-shirt och tröja på mig). Min höga hastighet, trapphusets hala yta samt mina glatta strumpor gjorde att mitt språngsteg på tre trappsteg slutade med att jag stöp på huvet och med nöd och näppe lyckades fånga fallet med händerna. Slog dock i stortån ordentligt så den senare svullna upp. Smärta var dock något jag inte kände då adrelaninet pumpade i mitt blod.

Men jag hävde mig och förberedde mig på att fortsätta min spång färd uppåt. Då ser jag dock några trappsteg upp Anneli med en väldigt förvånad min. Hon står och håller i den väska som våra julsaker ligger i. En ”rullväska” vars hjul borde oljas för de frambringar ett väldigt högt och genomskärande ljud när de tvingas rulla. Ett ljud jag hade förväxlat med en människas skri av fasa. Dunsarna kom ifrån när Anneli lätt väskan falla ner ett trappsteg.

Under de sekunder från det jag hade kopplat samman ljudet med Anneli och tills det jag upptäckte vart det egentligen kom ifrån tog kanske fem sex sekunder. Under denna tid upplevde jag en orationell fasa. Jag kan inte säga att det han hända någon tankeverksamhet i huvudet utan det var som en autopilot kopplades på och man handlade. Det kanske finns en sådan funktion i hjärna med, ett nödläge som tar över när logiskt och rationellt tänkande inte hinns med och bara ser till att man så fort som möjligt agerar.

Skrivit av Joakim   den 8 December -2007


När man har öppna sidor så denna så blir det tyvärr så att det spamas. Har tagit bort tre spam inlägg nu på en vecka. Så därför har jag lagt till en liten kollare på sidan där man skriver in texterna. Förhoppningsvis löser den det.

Skrivit av Joakim   den 8 December -2007


I dag är det den tredje dagen som det regnar, eller rättare sagt små duggar. Är det nåt man saknar från norr så är det snön, möjligtvis palten med

Trevligt med hemlig beundrare

Skrivit av Joakim   den 3 December -2007


tjenare snyggning

Skrivit av hemlig beundrare  den 3 December -2007


Då var åter våran hemsida uppe och rullande. Hade inte tänkt att den ska se ut så här utan det kommer komma mera. Få se vart det slutar.

Denna gång kan vem som helst skriva på våran hemsida. Det är bara att trycka på "Skriv något" och sen ge sig på det. Jag tolererar dock inte vad som här, och kommer gallra hårt om det är trams, reklam eller annat oönskat.

Skrivit av Joakim   den 3 December -2007


Välj år eller månad nedan.
Obs. Inga bilder visas i flödet.

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December