Såg en (kungs?)örn i veckan när jag jobbade. Var vid Sorsele som vi såg en örn sitta i en grantopp. Riktigt mäktiga de är när man ser dem på närma håll. Synd jag inte hade kameran med mig.

Har annars fotat lite nya bilder. Två kommer här och har även lagt ut några på våran fotosida. (Länk finns ovan)

Skrivit av Joakim   den 22 December -2011


Som Jocke säger så har vi inte någon speciellt bra vinter!

Ja snö har vi men även en massa slask och noll gradit... så att köra bil till jobbet är just nu inte speciellt kul, en stor mage, foglossningar och blixt halka =(.

Annars går vi nu i väntans tider, jag är idag i vecka 30 och som jag skrev ovan har jag fått foglossnings smärtor som heter duga. Så jag jobbar 50% vilar mycket och går på vattengympa för att hålla mig i så god form som möjligt.

Barnrummet står klart, vagnen är hämtad, kläderna tvättade, det ända som saknas är att packa väskan för att åka till BB. Först ska vi ha en härlig jul med mor, far och syster och en ny år med mycket goda vänner. Men vi får väl se när det blir för det är ju inte vi som bestämer...

Skrivit av Anneli  den 14 December -2011


Det har blivit bra mycket kallare snabbt. I går morse var det minus tre, i går kväll minus sex. I morse stod tempen på minus femton. Enligt SMHI är det dock inget som ska hålla i sig så länge utan redan i morgon skulle det vara tillbaka strax under nollan.

Anneli upptäckte att vi hade en vattenkoppling som har stått och droppat i garaget. Som tur är det efter där man kan stänga av vattnet så vi kunde få stopp på det enkelt. Titta i går på skadorna och det verkar som vi har en aning mögel och fuktskador. Tror inte att det ska vara allt för mycket och det sitter på ett ställe dör det nog ska vara relativt lätt fixat. Har en rörmokare som kommer idag och fixar själva läckan.Skrivit av Joakim   den 12 December -2011


Det verkade som Kung Bore inte gillade mitt inlägg för i morse var det vit på marken. Det ser även ut som att det kommer ligga denna gången. Typ en decimeter till sen är jag för min del nöjd med snö.Skrivit av Joakim   den 5 December -2011


Regn, blåst och ruggit. Men än så länge lyser snön med sin frånvaro. Nu börjar man faktiskt att sakna den. Man bor ju inte här i norr för attt uppleva en grön jul.

Skrivit av Joakim   den 4 December -2011


Idag har Hasse varit hos Jenny och hennes 5 pudlar... Jenny tog en jätte fin bild på dem som jag bara måste visa.

Visst är Hasse stor!

Skrivit av Anneli  den 16 November -2011Nedan finns lite bilder på hur våra renoveringar ser ut. Bestämde i går att rummet som vi nyss har fixat får bli barnrum tillsvidare och vi fortsätter sova där uppe.


Skrivit av Joakim   den 15 November -2011


Då var det klart i källaren. I kväll har vi premiär använt duschhörnen. Kändes riktigt bra och det ser snyggt ut där nere.

Ska vi bara fixa lite på mellanvåningen med, så är det snart klart med renoveringar för detta året.

Bilder kommer..

Skrivit av Joakim   den 14 November -2011


Här är en mage som växer för var dag, och det kunde vara min men det är det inte. Vad som är härligt är att den inte är färdigväxt heller utan den kommer bli större.

Nedan finns även en bild av vad som är i påskägget.


Skrivit av Joakim  den 30 October -2011


Jag har en fru som nu kan titulera sig som rikskändis expert inom livsmedel. Pratade i P4 Extra där hon blev interjuvad. Klarade det galant med bara en liten nybörjar darning på rösten vid de första frågorna.

Stolt som en tupp är jag! :)


Ungefär 13 minuter in på programet är hon.

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=2151


Skrivit av Joakim  den 26 October -2011


Som Jocke skrev har vi varit i Ske-å denna helg. Alltid lika skönt att åka hem... ta det lungt, äta gott och bara ha det bra. I helgen tog jag en fika med en gammal gammal vän Erika Wolter eller som ogift hette hon Jonsson. Super trevligt!

Käraste mor och far ska köpa barnvagnen åt oss så vi var även och titta in den =)


Skrivit av Anneli  den 23 October -2011


Föra helgen byte vi på passaten och denna helg blir det oplens tur. Är i skrivande stund i Skellefteå och här är bra med frost på morgonen. Hörde i går att det skulle ha snöat i Lule men tveksam över saningshalten idet. Vi får väl se idag när vi kör upp.

Annars renoveras det i källaren för fulla muggar. Två veckor till sen beräknas det vara klart.

Skrivit av Joakim  den 23 October -2011


Idag när vi kom hem från arbete låg det en jättefin krans på vår bro. Som vi fundera vart den kom i från, var det verkligen till oss och VEM hade lämnat den?

Det visade sig att kära Anette (en underbar Möröbo)hade lämnat den till oss och ville gratulera till vår kommande bebis.

Tack kära Anette!

Skrivit av Anneli  den 23 October -2011


Var ett tag sedan man skrev något här. Blir så där ibland. Kan inte skylla på att vi har haft super mycket att göra för det har vi inte. Det går sin sakta gång här.

Anneli är nu i V.22 och halva ska vara avklarad. Ser fram emot februari men det känns som det är en evighet bort.

Hasse växer och är nu en stökig "tonåring". Är grymt mycket bus och spratel i han emellanåt.

Fotade en familjebild i dag i det vackra höstvädret.

Skrivit av Joakim   den 15 October -2011


Efter 5 månader har äntligen vindarna vänt och jag mår mycket bättre, inge illamånde, ingen huvudvärk och mycket mer energi.Underbart!

Jag jobbar till och med 100% nu.

Nästa vecka ska vi till barnmorskan för den andra kontrollen och den 14 oktober ska vi göra ett till ultraljud eftersom bebisen var så liten när vi gjorde det första.

Beräknat datum för bebisen är 22/2 2012.

Ps. vi har äntligen bestämt oss för att göra om vår toalett. Duschen ska ner i källaren för då blir toan på markplan lite rymligare. Svenska norrbygg AB är det som ska hjälpa oss.

Skrivit av Anneli  den 29 September -2011


Nu har vi haft två frostnätter i rad. Väldigt vackert på morgonen. Har länge trott att tranorna har dragit söderut men de har överraskat mig flera gånger och är fortfarande kvar. Få se hur länge nu när frosten börjar komma.


Skrivit av Joakikm  den 19 September -2011


Nu finns det fler bilder på utsällningen på våran fotosida.

Skrivit av Anneli  den 17 September -2011


Hasse har varit utställning i helgen och vunnit priser. Han kom till final och där blev han femma, av si så där ett 40-tal hundar.

Tävlingen var dock enbart en inofficiell men ger ändå en liten fingervisning om framtiden.


Skrivit av Joakikm  den 4 September -2011


Föd 12 januari 2000, någonstans i Spanien.
Död 19 Juli 2011, Luleå

Värre byracka att älska får man leta efter.


Klicka på bilden för att se bilden större. De två större bilderna i mitten är den första och den sista bilden av han.
Skrivit av Joakim   den 29 July -2011


Bli kvar i norr, här bara det regnar, samt är 24+ så det känns lite tungt i luften, skall bli bättre väder om ni tar sol med hem. Ha riktigt trevligt tillsammans. Vad Hasse har blivit stor.

Skrivit av Hälsningar mamma och pappa.  den 23 July -2011


Vi har besök i dagarna. Brosan med familj har kommit upp till norr. I går var det grymt varmt så vi fick alla till att bada.

Skrivit av Joakim   den 23 July -2011


Försöker att få till något som ska likna en äng på framsidan. Går väl si så där men jag har läst att det brukar ta några år innan det blir bra. Så för att vara första året kanske det ser bra ut.

Här nedan är några av blommorna som vi har på "ängen".


Skrivit av Joakim   den 21 July -2011


Idag har Börje fått somna in.

Det känns otroligt tråkigt men ändå otroligt skönt eftersom han hade väldigt ont.
Skrivit av Joakim och Anneli  den 19 July -2011Potatisen växer så att det knackar. Undrar dock om blasten börjar bli lite för stora nu. Vill ju inte att all näring går till blasten.Skrivit av Joakim   den 8 July -2011


Nu händer det saker med Hasse... tänderna lossnar och han har börjat se spöken.

Hasse har kommit in i den så kallade spökålderna. I går blev han rädd för ryggsäcken, diskmaskinen och kompostgallret. Allt detta har han sett hundra tusentals gånger. Vi får hoppas att detta snart går över för som det är just nu är det svårt att ställa krav på lillvovven.

Och med Börje är det som vanligt... gammal, trött och lite ont. Inte att förglömma att han är lika glad som vanligt. Vi får se hur länge till han får springa på denna jord...


Skrivit av Anneli  den 26 June -2011


Vi har en fjäril som är riktigt stor och fin. Har testat att fota den hela sommaren men inte fått något bra läge. I går blev det dock ett och fick några bilder på den. Efter ha sökt lite på internet så har jag kommit fram till att det måste vara en makaonfjäril.Skrivit av Joakim   den 25 June -2011


Fastän det har kommit en prins till Mörön så är detta fortfarande kungen. Den blicken han ger på över bilden säger allt.
Skrivit av Joakim   den 19 June -2011


Nu har samtliga potatisplantor tagit sig upp ur jorden. Några veckor till och det är snart dags för att kupa dem. Bara hoppas på att det blir några mandlar värt namnet till hösten.Skrivit av Joakim   den 14 June -2011Idag tog vi oss till stranden. Hemskt varmt så det behövdes ett dopp i det blå för oss alla, vilket det även blev. Dock kallade Anneli mig badkruka och hävdade att jag inte hade varit tillräkligt mycket i vattnet för att det skulle kunnas kallas att dopa sig.

Byggde ett skydd för hundarna så att det skulle kunna ha skugga där de låg. Även jag och Anneli borde ha haft mer av det då vi båda brände oss.


Skrivit av Joakim   den 11 June -2011En text här fungerar lika bra som ett kort, det är ju tanken som räknas och jag är glad att du kom i håg mig :)

Kallt var det säkert i vattnet, han skakade när han kom upp och vi fick torka han med två handdukar samt springa med han för att han skulle sluta skaka.

Dock är det nog varmare nu för vi har haft bra väder nu i några dagar. Har hört att ni har haft en väldigt blixtsäsong där nere. Sånt slipper vi, men så har vi myggen istället.
Skrivit av Joakim   den 9 June -2011


Grattis Jocke på din dag, kortet jag skulle skicka ligger på köksbordet ibland räcker bara inte tiden till fast det kommer ny hela tiden. Du får ha en bra dag, tyckert att simmtränaren är väl påklädd, kallt i vattnet??????
Ha det bra båda 2/ Kram Linda och Lasse

Skrivit av NÃ¥gon  den 9 June -2011


Simma lugnt.
Skrivit av Joakim   den 7 June -2011


Här ska det simtränas.Skrivit av Joakim   den 7 June -2011


Här jobbas det vidare med valpen Hasse. Inkallningen börjar fungera och idag gick vi på stan. Massor med folk och hundar och Hasse var super duktig, han hade bara fokus på mig (och min skinkost).

Jag har börjat simträna med Börje, har köpt vadarstövlar så vi simmar i havet lite då och då... ja Börje simmar och jag tittar på. Simmning är bra för att bygga upp muskler. Börje har tappat ganska mycket på låren bak.

Idag var jag med och räddade en ekorrsunge... En stor kråka håll på äta upp den. Jag skrämde fågeln och som tack från ekorren får jag ett bett i fingret. Ekorren måde i alla fall bra för han sprang sedan glatt vidare.


Skrivit av Anneli  den 3 June -2011


Ja då var 4 veckor semester slut. Veckorna har gått jätte fort och det har varit väldigt händelse rika veckot. Jag har lärt mig mycket om valpar och detta tack vare Maria Vidman, Tack tack för det =)

Föresten min 30 år present är inhandlad och planterad... det blev två äppelträd, tack familjen Bengtsson, Persson och Winitz för det =)Skrivit av Anneli  den 29 May -2011


Det går men Börje är skeptisk.

Skrivit av Joakim   den 29 May -2011


Då är en veckas semester i stort sett slut. Har jobbat på ganska bra i trädgården och fått gjort en hel del. Potatisen är satta, samt jordgubbsplantor planterade. En kompost ihop byggd (tack älskling)och två äppelträd är i jorden och grässmatta/äng såd på framsidan. Dessutom har en liten hårig sak som heter Hasse tagit en hel del tid och energi med.

Så nu är det jobb i sex veckor, sen lite semester.
Skrivit av Joakim  den 29 May -2011Det verkar som en av våra två holkar blir bosatt i år. Det är om vi har sett rätt en svartvit flugsnappar som kommer att flytta in. Hannen har varit här mycket och inspekterat och idag kom även tillhörande hona förbi. För se om det föll henne i smaken.


Skrivit av Joakim   den 22 May -2011


Stort grattis Joakim ,det blir en fin blomma när vi ses.
Hälsar mamma och pappa.

Skrivit av NÃ¥gon  den 21 May -2011


Min kära vän/livskamrat har blivit befodrad. Idag skrev Jock på ett jobbkontrakt som Stf gruppledare.

För er som inte vet vad det innebär så ska Jocke vara gruppchef när ordinare gruppchef är borta.

Visst är det kul.


Skrivit av Anneli  den 19 May -2011


Vår kära valp växer så det knakar...

Idag fick han sin första frisering. Han är så otroligt duktig, lugn och en lagomt stor dos med bus =)

Börje lever och mår och är nog ganska nöjd med tillvaron.

Fler bilder på ny friserade Hasse finns på fotosidan.Skrivit av Anneli  den 18 May -2011Vippps, så bor vi plötsligt på en åker, ungefär som i Skåne. Någon har arrenderat ängarna runt oss och plöjt upp dem. Skulle odla något sädeslag i år och nästa år skulle det bli potatis. Hade arrenderat det fem år. Bra tycker vi då ingen kommer bygga på dessa marken under den tid, samt bra att det röjs upp lite så blir det mindre sorkar och mygg.
Skrivit av Joakim   den 15 May -2011


Idag ska käraste Börje komma hem igen! Underbart.

Fem dagar har gått och jag känner fortfarande lite allergi så det är nog Hasses valppäls. Vi ska vänta och se om det blir bättre med tiden. När valppälsen blir vuxenpäls kan det hända att symtomerna försvinner.

Egentligen så känner jag inte så mycket allergi men det jag är rädd för är att det ska utvecklas och bli värre.


Skrivit av Anneli  den 13 May -2011


Idag var jag och Hasse i skogen. Tror det var första gången Hasse upplevde skog. Han var super duktig. Han följde mig jätte bra och en gång när jag "försvann" satt han sig ner för att fundera... vad gör jag nu. Sedan hittade han mig. Så duktigt hund!

Tydligen är det typiskt pudlar att fundera först och sedan agera =)

Jocke har beställt en kompost så nu ska jag ut i garaget och försöka få ihop något.


Skrivit av Anneli  den 11 May -2011


Eftersom jag har börjat känna lite allergi bor Börje på pantionat några dagar denna vecka.

Vi tror att allergin kan bero på att vi har två hundar hemma och sedan är det ju massa pollen i luften också =(

Men men vi får se hur veckan artar sig.


Skrivit av Anneli  den 9 May -2011


Snart har Hasse bott hos oss i en vecka! Tiden går fort och både Hasse och Börje är super duktiga.

Börje är inte så busig med Hasse men han har accepterat Hasse och de kan ligga och mysa kortare stunder. Vi var ju innan oroliga att Börje skulle bli avis på Hasse men icke sa nicke! Det är snarare Hasse som blir avis.

Hasse är en otroligt lyhörd valp. Lyssnar på sitt namn, förstår nej och vänta. Han är däremot lite förskiktig av sig så idag när vi skulle vaccinera Hasse var jag lite orolig att det skulle gå dåligt. Men med tips och råd från en god vän (Maria Vidman) gick allt super bra. Så en lyckad start på vetrinärsbesöken känns underbart.

Så Börje och Hasse är värdens bästa hundar, och det bästa av allt, jag har även värdens bästa man! =)

Skrivit av Anneli  den 7 May -2011


Dags igen för att elda in våren och sommaren. I år hade vi med oss Hasse som inte vågade lämna mattes famn. Vi höll oss även i bakgrunden för säkerhets skull.

Skrivit av Joakim   den 1 May -2011


Då var den lilla parvlen här. Lite mer energi och bus i än Börje. Men de kommer bra överens, fastän Hasse skäller ut Börje i bland. Dock bryr sig inte den gamle över det.

Finns mer bilder på våran fotosida i mappen Hasse. Har även lagt ut några mer vårbilder, både från Norrland och Skåne.

Skrivit av Joakim   den 30 April -2011


I söndags fick Hasse och Börje träffas för första gången. Det gick bra.

Hasse var lite blyg men nyfiken på Börje och Börje respekterade Hasse så detta kommer nog gå bra =)

Fler bilder finns påfotosidan

Skrivit av Anneli  den 18 April -2011I går var vi och tittade på Tomas di Leva. Får säga att killen är inte bara skön, han är kul med. Helt klart värt pengarna.

När vi kom hem så strålade ett underbart vackert norrsken över byn. Denna gång tog jag ut stativet och kameran och fotade några bilder. Fyra av dem blev bra. Ni hittar dem på våran fota sida.

Skrivit av Joakim   den 7 April -2011


Är min nuvarande åkomma...Alltid är det något känns det som.

Har varit sjuk med div förkylningssymtom sedan torsdags och läkaren trodde jag skulle vara bättre på fredag, får hoppas det för på lördag ska vi få träffa Hasse =)Det jobbigaste av allt är nog att jag inte känner någon smak på maten jag äter.

Fördelen med att vara hemma sjuk är att man kan läsa böcker! Dock måste man var lite friskare än vad jag var i helgen för då orkade jag inte ens hålla i en bok. Idag och igår har jag haft lite mer energi så jag är nu inne på min tredje bok om valpar =)Skrivit av Anneli  den 5 April -2011


Jättesöt, skall bi roligt att träffa honom till hösten,nu blir Börje "storebror".

Skrivit av Inger- Sixten  den 31 March -2011


Nu har Jocke lagt upp fler bilder på Hasse. Du hittar dem under "våran fotosida"


Skrivit av Anneli  den 30 March -2011


Vi ska bli fyra i familjen...

Nä det är inte en människobebis, den 29 april ska vi hämta en storpudel valp. Han ska heta Hasse och det är tänkt att vi ska köra freestyle.


Fler bilder är på väg...Skrivit av Anneli  den 30 March -2011


Då har man gjort fyra dagar i grönt. Hemvärnsövning i Boden och jag får säga att det var riktigt skönt att klara av den. Lördagsmorgon trodde jag att jag skulle behöva bryta men jag bet i hopa käka frukost och kom igen.

Nästa sugen på att börja springa men får väl lyda sjukgymnastens råd och promenera i rask takt.


Skrivit av Joakim   den 27 March -2011


Det var super kul att snickra... får väl ta och öppna ett eget snicker och konkurera med Stol och Fiol här i byn ;)

Vi syns snart!

Kram


Skrivit av Anneli  den 22 March -2011


Tog och nollade termometern idag för denna vinter. Den kalaste temperatur som var uppmätt var minus 37.8. Var säkert någon februari natt när det var så kallt i två veckor.
Skrivit av Joakim   den 20 March -2011


Jättefin sittlåda Anneli,du kan "extra knäcka"som möbel snickare.

Skrivit av Inger  den 20 March -2011


Anneli har gått en snickeri kurs och lärt sig massa nyttigt. Gjorde bland annat med en låda/bänk åt oss som vi har på verandan., Hur skönt att sitta där nu så här på vårkvisten och läsa en god bok och avnjuta kaffe. Nedan är en bild på bänken/lådan.Skrivit av Joakim   den 19 March -2011


Har pratat med vetrinären om blodproverna idag. Alla prover ser jätte bra ut (sänkan, levern, njurarna m.m.)

Och eftersom han har svarat bra på medicinen så finns det nu hopp om att vi får har kvar Börje ett tag till. UNDERTBART! =)

Hej så länge.

Skrivit av Anneli  den 8 March -2011Då har man snart haft en liten semester på fyra dagar. Underbart väder, förutom att det har blåst en del. Men man ska väl alltid ha något att klaga på, man är ju mänsklig.

Skönt att se att det har börjat töa en del nu. Har kommit upp några platser där man ser marken n, platser som inte har varit skottade.

Skrivit av Joakim   den 6 March -2011


Vår älskade Börje har varit hos vetrinären idag.

Vi har en längre tid märkt att han har haft ont och har varit lite dämpad.

Vetrinär Bosse berättade att Börje troligtvis har artros och han ska få smärt stillande i två veckor, blir han bättre av det kan han leva ett bra tag till bara han får medicin regelbundet eller vid behov.

Jag tycker Börje är mycket bättre bara efter den första tabletten. Eller så var det vetrinärsluften som gjorde han piggare =)

Skrivit av Anneli  den 2 March -2011


För första gången sedan vi har flyttat hit såg jag i går ett norrsken. Har tidigare sett det en gång då i Umeå. Var väldigt vackert att betrakta och stod säkert en 20 minuter och begrundade naturens skönhet. Provade att fota det men gick ej så bra och gjorde sig inte alls rättvist på bild.

Dags för en lång arbetsdag i dag för sedan fyra dagars ledighet, skönt.Skrivit av Joakim   den 2 March -2011


Då har jag laddat upp några nya bilder på våran fotosida. Se länk längst upp. Blev lite vinterbilder plus några bilder på köket.
Skrivit av Joakim   den 26 February -2011


Då ska man in i den där bågen igen för att vissa upp sitt vackra inre. Bara att hoppas på att man inte reagerar på den där kontrastvätskan. Ingen kul upplevelse direkt.

Annars går det sin gilla gång här uppe. Kallt och jävligt men än så har bilarna startat varje gång och avloppet har inte fruset. Ta i trä.


Skrivit av Joakim   den 23 February -2011Det har blivit kalt igen. Farbror frost har inte förstånd nog att ge sig av. Till råga på allt så började även pelletsbrännaren strula. Köpte dock nya reservdelar och med hjälp av en tekniker fick vi igång elden igen.


Skrivit av Joakim   den 13 February -2011


Vi har kommit på att Börje är odning och reda själv!

När hans bollar är utspridda över hela huset går han och samlar in dem till sin biabädd. En gång låg dem på rad i stoleks ordning... Snacka om att jag blev imponerad!

Men det är väl så... sådan matte, sådan hund. För det kan ju inte vara sådan husse, sådan hund ;)

Skrivit av Anneli  den 8 February -2011


Just nu har jag och Börje lite av en kamp. Det hela bottnar i fågelbordet. Vi har ett fågelbord där hungriga men slarviga fåglar kommer och äter. Mycket av det som ligger på fågelbordet hamnar istället på marken. Något som passar Börje perfekt.

Detta gillar inte jag då man inte vet vad han får i sig och vilka smittor de där fjäderfäna bär på. Så jag säger till han om jag ser han. Dock är han titt som tätt själv ute i trädgården utan min bevakande blick. Därför har jag skottat upp och skapat en vall för den gången som leder till fågelbordet och allt var frid och fröjd trodde jag. I går såg jag dock en hungrig Börje utan problem hoppa över vallen. Så nu är vallen förbättrad och högre, så får vi se om han tar sig över den med. Såg han tidigare i dag då han stod och begrunda den nya muren, såg lite konfunderad ut. Han kommer säker prova igen.

Skrivit av Joakim   den 26 January -2011


Det låter som en äkta skånsk vinter. Egentligen har jag inte så mycket emot vädret här uppe, nog för jag är så mycket ute och kör som jag blir lite gnällig.

Annars är i stort sett allt bra här. Börje har varit lite halt i två dagar men så är det i mellan åt med gamm gubben.

Håller på att läsa in mig om trädgårdsodling inför säsongen. Ska testa sätta mandelpotatis detta året. Gå lite lugnt ut för att sen öka på odlingen år för år.


Skrivit av Joakim   den 17 January -2011


+ 4,6, dimma ser inte ens vattentornet i Leberget ej heller några båtar på sundet. Hoppas allt är bra med er frånsett vädret. En varm kram från Skåne/Linda och Lasse

Skrivit av NÃ¥gon  den 17 January -2011


Provar att skriva, Linda har försökt men får det inte att funka, därför provar jag. Vi hörs efter Danmarksresan. Mamma.

Skrivit av NÃ¥gon  den 17 January -2011


Minus 25, soligt, vindstilla och blå himmel.

eller

Minus 10, blåsigt och bra snöigt.


Skrivit av Joakim   den 16 January -2011


Ja då var det nytt år, det mesta rullar på som vanligt här i Mörön. Vi jobbar, tränar, sover, rastar hunden, skvaller om vad som händer i byn.

Apropå vad som händer i byn. För några veckor sedan var det en famljefar som medvete höll sig undan sin familj här i Mörön. Tillslut ringde famljen polisen och anmälde han borta. Eftersom det var -30 grader ute var polisen snabbt ute i skogarna, de letade med helikopter, spårhundar och massa poliser. Kl. 03:00 på natten hittade dem mannen i garaget (ej död). Manen är anmäld för falsk anmälan och kommer troligtvis få böter...

Annars siktar jag på löpsäsongen 2011, en mil på 40 minuter är mitt mål!


Skrivit av Anneli  den 9 January -2011


Välj år eller månad nedan.
Obs. Inga bilder visas i flödet.

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December