Nytt år, nya tag.
Föra året var det altan bygge och bebis som gällde. Nu är Frida 1 och ett halvt år och altanen bara ett lager färg från att anses vara klar. Så vad ska hända detta år? Husvagn är ju alltid en bubblare som ligger i startgroparna, så kanske. förändringar när det gäller jobb. Inte alls omöjligt och det gäller både mig och Anneli. Ida ska tappa tänder, vilket hon egentligen borde ha gjort för en vecka sen men den hänger envist kvar och jag får inte ok att dra den med "tråd och dörr".

Vi får se helt enkelt vad det blir.

Skrivit av Joakim  den 6 January -2018


Januari närmar sig februari och än har inte vintern visat sig med den kraft den brukar. Vist, två dagar efter föra inlägget hade vi två dygn av duktig kyla. Det gick ner mot minus 34 här i Mörön men det var ett undantag. I går hade vi sex plusgrader och solen värmde så att det kändes som vår.

Frida växer och har börjat med smakprovningar nu. Inte lika tagen av föda som Ida var när hon började men likväl så går både det ena och det andra ner. Fortfarande är det dock ersättning som gäller som standardföda. I veckan har den lilla haft sin första förkylning med tillhörande feber. Har varit ganska jobbigt för oss då sömnen har varit si så där för henne (och för oss då med). Men det går och rätt håll och sen i går är hon feberfri.

Skrivit av Joakim  den 28 January -2017


Då har det hunnit bli 2017, tiden går verkligen fort. December och julen var riktigt bra och vi firade bara familjen här hemma på julafton. Från Idas håll var det ganska mycket fokus på julklapparna som hade legat och hägrat under granen sen fjärde advent.

Än så länge har inte vintern varit speciellt kall men samtidigt är det ju först nu som vi går in i januari då det brukar vara som kallast. Men än så länge är minus 20 det kallaste vi har haft och det var i början på december.

Tess har varit ungefär en månad nere hos Carmen men nu till helgen ska vi hämta hem henne. Saknaden av henne har blivit för stor.

Skrivit av Joakim  den 3 January -2017


Det börjar så smått planeras för födelsedag hemma i Mörön. Inbjudningskort är skrivna och ligger och väntar. Ida frågar i stort sett varje dag om det inte är födelsedag i morgon.

Det har varit kallt men det verkar som alla system har klarat sig i huset. Dock så sprack två lagningar i garaget som lagades föra vintern. Där golvvärmen lagades. Men vi använder ju inte den uppvärmningen längre så det spelar mindre roll. Får väl lagas för det estetiska åtminstone.


Skrivit av Joakim  den 27 January -2016


Ida blev fin i sin nya frisyr. Blev lite annars men hon klär i det. Framför allt när hon övar på sin rackarunge style och räcker ut tungan :)

Idag har kylan smält på. Minus 30 och det ser ut som det kommer hålla i sig fram emot helgen. Fick nytt batteri till touranen så hoppas att det kommer funka bättre med den.


Skrivit av Joakim  den 19 January -2016


Vår dotter har testat på att klippa sig. Inte allt för mycket men ändå tillräckligt för att man ska se att det är friserat av en ej utbildad frisör. Vi får hoppas att det var en en gångs grej och att hon i fortsättningen överlåter det till utbildad personal.

Har haft problem med Touranen i vintern, men idag har den fått komma till Bertil för koll. Så får man hoppas på att man slipper kabla igång den mera.

Annars rullar det på. Kallt i dag igen men håller sig runt minus 24.


Skrivit av Joakim  den 18 January -2016


Vi har haft det kallt i tre dagarna. Med temperaturer ner mot minus 30 så har det varit lite oroligt från min sida när det gäller huset och bilarna. Dock ser det ut som att alla vattenledningar i garaget och huset har klarat sig.

Touranen har det dock varit lite svårt att starta och två gånger har jag fått kabla igång åbäket.

Har även programmerat lite här på sidan och om ni går in och kollar på "alla poster" så kan ni se lite förändringar där. Man kan sortera på årsvis eller månadsvis (alla år men bara en specifik månad)
Skrivit av Joakim  den 8 January -2016


Då har vi gjort bort storhelgerna med allt stohej det innebär. Både jul och nyår blev hemma i Mörön och båda festligheterna var lyckade.

Nu när vi går in i januari så har vintern kommit med stormsteg. Andra dagen i rad vi har ner emot minus 16 grader. Imorron ska det bli än kallare med temperaturer vid minus 20 graders strecket.

Nästa sak man nu börjar blicka framemot är Idas födelsedag i slutet av februari. Även en tidpunkt då man kan förvänta sig att den kallare delen av vintern ska vara över. Så 7-8 veckors kyla, nu kör vi.

Skrivit av Joakim  den 5 January -2016


Det har varit några härliga vinterdagar här nu. Solsken och runt minus fem grader. Just så man vill ha vintern.

Annars har vi börjat fundera på att skaffa ny bil. Opeln har gjort sitt och behövs snart byttas ut. Dock kommer vi ge den sommaren också, så vi får se till hösten vad som händer.

Skrivit av Joakim  den 27 January -2015


Då var det dags för en uppfräschning på sidan. Efter flera år med samma layout har jag nu gjort om. Alla funktioner är dock det samma. Dock kan man inte se äldre bilder längre. Om man väljer att se äldre inlägg som har haft bilder till sig så syns inte dessa längre.

Skrivit av Joakim  den 24 January -2015


Vi har länge funderat på nytt köksbord. Dels för att vissa av stolarna var så rangliga. Nu har vi slått till då Anneli hittade ett bra bord på blocket. Lite mer av vardagsrumsbord men det passar bra då vårt kök är både kök och vardagsrum. Stolarna är i alla fall bra mycket stabilare. Bra med är att bordet har klaffar så det går att shystera hur stort man vill ha det.


Skrivit av Joakim  den 3 January -2014


Som sagt så går Ida. Här är det på film när hon staplar fram.Skrivit av Joakim  den 29 January -2013


Idag tog Ida sina första steg!

Hela familjen var på köksgolvet, vi ser hur Ida ställer sig upp och med ett bestämt ansikte tar sitt första steg. Helt underbart!!!


Skrivit av Anneli  den 24 January -2013


Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde jag mig för att byta jobb. Så från och med den 10/1 jobbar jag för securitas. Än så länge inget jag ångrar.

Ida växer så det knakar. Nu väntar vi bara på att hon ska börja ta sina första steg. Hon står själv men bara rakt upp och ner, inga steg.

Skrivit av Joakim  den 17 January -2013


2013, vad ska du ge oss? Ida kommer fylla ett, Hasse kommer lära sig möta andra hundar på promenad. Det sista får man hoppas på i alla fall.

Hade lite tid över i dag så satte mig och lekte med lite bilder.

PS. Vi har haft plusgrader i tre dagar nu, verkligen mysko väder.

Skrivit av Joakim  den 1 January -2013


I fredags gjorde jag min sista arbetsdag. Nu är det tänkt att jag ska vara "ledig" till januari 2013.

Egentligen hade jag velat jobba ett tag till men eftersom min kropp inte orkar så måste jag lyssna på den och vila...

Skrivit av Anneli  den 29 January -2012


Jag är nu i vecka 35 och idag var det dax för besök hos barnmorskan igen...

Kontrollen visade följande:
- Hjärtat slog fint
- Den växer som den ska
- Mitt blodtryck var bra

Så i det stora hela tycker barnmorskan Maria att allt ser jätte bra ut. Udantag för mitt järn värde. Men värderna går uppåt kanske lite sakta men det går åt rätt håll i alla fall =)

Med resterande av familjen är det bra. Jocke har fått en ny telefon så han har fastnat i telefonträsket, jag hoppas han snart är åter ;)Hasse är lite dålig på att äta men dom säger att valpar/unghundar har sina perjoder då det inte riktigt vill äta. Så vi får hoppas att denna perjod snart är över.


Skrivit av Anneli  den 16 January -2012


Jag och Hasse var ute på denna vinterns första skitdur. Riktigt härligt vinterväder med solsken. En aning kalt så det blev inte jätte långt. Hasse orkade inte allt för mycket heller då det var djupsnö som han var tvungen att plumsa fram i, som man kan se på bilden här nedan.Skrivit av Joakim   den 14 January -2012


Det har både snöat och blåst i dagarna vilket har skapat lite problem. Mellan husen bildas det en vall av snö. Ser vacker ut, problemet är att den sträcker sig bakom den ena bilen. Så det blev att skota lite i morse.


Skrivit av Joakim   den 3 January -2012


Tack för receptet, skall prova på det, låter gott.

Skrivit av Mamma  den 3 January -2012


Just nu har jag och Börje lite av en kamp. Det hela bottnar i fågelbordet. Vi har ett fågelbord där hungriga men slarviga fåglar kommer och äter. Mycket av det som ligger på fågelbordet hamnar istället på marken. Något som passar Börje perfekt.

Detta gillar inte jag då man inte vet vad han får i sig och vilka smittor de där fjäderfäna bär på. Så jag säger till han om jag ser han. Dock är han titt som tätt själv ute i trädgården utan min bevakande blick. Därför har jag skottat upp och skapat en vall för den gången som leder till fågelbordet och allt var frid och fröjd trodde jag. I går såg jag dock en hungrig Börje utan problem hoppa över vallen. Så nu är vallen förbättrad och högre, så får vi se om han tar sig över den med. Såg han tidigare i dag då han stod och begrunda den nya muren, såg lite konfunderad ut. Han kommer säker prova igen.

Skrivit av Joakim   den 26 January -2011


Det låter som en äkta skånsk vinter. Egentligen har jag inte så mycket emot vädret här uppe, nog för jag är så mycket ute och kör som jag blir lite gnällig.

Annars är i stort sett allt bra här. Börje har varit lite halt i två dagar men så är det i mellan åt med gamm gubben.

Håller på att läsa in mig om trädgårdsodling inför säsongen. Ska testa sätta mandelpotatis detta året. Gå lite lugnt ut för att sen öka på odlingen år för år.


Skrivit av Joakim   den 17 January -2011


+ 4,6, dimma ser inte ens vattentornet i Leberget ej heller några båtar på sundet. Hoppas allt är bra med er frånsett vädret. En varm kram från Skåne/Linda och Lasse

Skrivit av NÃ¥gon  den 17 January -2011


Provar att skriva, Linda har försökt men får det inte att funka, därför provar jag. Vi hörs efter Danmarksresan. Mamma.

Skrivit av NÃ¥gon  den 17 January -2011


Minus 25, soligt, vindstilla och blå himmel.

eller

Minus 10, blåsigt och bra snöigt.


Skrivit av Joakim   den 16 January -2011


Ja då var det nytt år, det mesta rullar på som vanligt här i Mörön. Vi jobbar, tränar, sover, rastar hunden, skvaller om vad som händer i byn.

Apropå vad som händer i byn. För några veckor sedan var det en famljefar som medvete höll sig undan sin familj här i Mörön. Tillslut ringde famljen polisen och anmälde han borta. Eftersom det var -30 grader ute var polisen snabbt ute i skogarna, de letade med helikopter, spårhundar och massa poliser. Kl. 03:00 på natten hittade dem mannen i garaget (ej död). Manen är anmäld för falsk anmälan och kommer troligtvis få böter...

Annars siktar jag på löpsäsongen 2011, en mil på 40 minuter är mitt mål!


Skrivit av Anneli  den 9 January -2011


I går lördag var jag och Börje ute och gick på isvägen i centrala Luleå. Väldigt trevlig promis.

På vägen upp från isen till land har Luleå kommun en ramp. Där fasnade Börje med två klor och slet lös dem. Japp det måste ha gjort jätte ont! Så fort som möjligt till djursjukhuset, reslutatet blev ett bandage och tratt i typ 10 dagar sedan kommer det väl dröja typ en månad innan klon har växt ut igen... huva...


Skrivit av Anneli  den 31 January -2010
Jag är gift med en tv-kändis. Undra om man blir bjuden på någon premiär eller gala nu :)

http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/lulea?videoId=1.1466832

Skrivit av Joakim  den 25 January -2010Då var det en ny look som jag hopas fungerar bättre och som passar bättre i fler webbläsare.

Har rensat bort en hel del med då jag inte uppdaterar det och material som är "sovande" är bara onödigt att ha.

Annars så är det en lugn och go helg, som behövs efter en tuff arbetsvecka. Nästa vecka slipper jag böra 0600 så det är en liten tröst.
Skrivit av Joakim  den 23 January -2010


För cirka 1 månad sedan hörde vi en mus i våran sovrumsvägg. Har satt ut fällor laddade med söt och god nougat men utan framgång. Dock har vi inte hört denna mus mer så det kan ha varit så att den blev rädd för våra dunsar i väggen, man kan ju hoppas.

I går såg vi dock ett nytt inbrytningsförsök. När vi var på väg hem efter en promenad hojtade plötsligt Anneli till.
- Ser du, där på ängen, där är en.
Jag som tänkte älg eller rådjur blev ganska förvirrad och undrade om hon hade börjat hallucinera. Dock hängde jag på när det bar i väg. Jag, Börje och Anneli sprang så vi kom till huset och där såg jag den lilla sorken som sprang för att komma fram till huset, dock var vi snabbare och med gemensamma ansträngningar motta vi bort besten och fick den att dra till skogs igen. Frågan är ju dock hur länge den stanna där och jag misstänker att i detta läge som har den nog det varmt och gott någonstans i våran källare. Men skratta gott som skrattar sist, jag ska gå och kontrollera och ladda våra fällor.Skrivit av Joakim  den 18 January -2010


På morgonen idag, srax innan kl 6 skulle jag och vår kära hund Börje ut och ta första promisen. För övrigt hade jag dragit upp Börje från sin härliga varma bädd... sömntutan!

Vi går ut jag hör ett jätte brak på framsidan av huset... oj oj vad var det tänkte jag, men Börje brydde sig inte så jag lugnar ner mig och går vidare. Bara några steg senare springer det ut en älg från vår tomt typ 3 meter framför mig. Med härtat i halsgroppen tänker jag att jag ska skräma den så den aldrig kommer hit igen... hm det gick inte så bra, jag fick bara fram en ljus ton. Börje bryr sig inte om något som händer på hela stunden... Men har var väl för trött.

Vad gjorde då älgen på vår tomt? Jo jag tror han åt granskott från våra små granar vi har.

Skrivit av Anneli  den 8 January -2010Det är kallt nu, för kalt. Minus 30 och neråt är inte gjort för människor eller för maskiner att verka i. Just nu hoppas jag på att det ska bli varmare och bara typ minus 20. För sju, åtta år sedan hade jag tyckt det var svinkallt. Lustigt hur preferenserna ändras.

I går lyckades jag bli inlåst baktill i en jobbil. Tog 15 min innan de andra gick för att kolla var jag var. 15 minuter utan jacka, mössa eller handskar i en minus 30 grader bil. Det var inte kul.

Skrivit av Joakim  den 8 January -2010


Har lagt upp några nya bilder nu från denna vinter. Har inte fotat allt för mycket (tänk vad ett heltidsarbete kan förstöra :) ) men det kommer väl bli lite mer i och med att ljuset kommer återvända mer och mer.

Koll på våran fotosida, finns i menyn till höger.


Skrivit av Joakim  den 3 January -2010


Mmm, då var det ett nytt år och ett nytt decennium. Som Anneli skrev så hände det en hel del för oss noll nio. Frågan är vad kommer hända ett noll. När det gäller sjukdomar hoppas jag att vi har haft våran beskärda del och att 2010 inte bjuder på mer av den varan. Läget inför 2010 ser ganska ljust ut, både jag och Anneli har fast, vi har ett hus som inte har trillat ihop, än så länge. Köket är i stort sett klart och till våren/sommaren kommer vi ge oss på trädgården. Sen funderar åtminstone jag i alla fall på badrummet i huset. Skulle nog gärna vilja renovera det men få se vad det kostar samt även titta närmare om det är nödvändigt. Där finns ju även andra saker som kostar pengar som vi skulle behöva, tex en andra bil.

Gott nytt år i alla fall så får vi hoppas att 2010 blir ett kanon år med enbart possitviva överraskningar.Skrivit av Joakim  den 2 January -2010


Igår fick jag min andra dos av ”rävagiftet” och än så länge mår jag bättre denna vecka än föregående. Vist en aning illamående och trötthet men inte så farligt. Lite oväntat fick jag väldigt ont i benen igår, om det var en bieffekt av cellgiftet eller ej vet jag inte men ont gjorde det i alla fall, så ont att jag hade svårt att somna. Blir bieffekterna inte mycket värre än så här börjar jag bli sugen på att jobba. Hade tänkt träffa chefen nästa vecka och höra om man hade kunnat börja på 50 %.

Skrivit av Joakim   den 30 January -2009


Halli halloj

I tisdags var jag på El Giganten och köpte en systemkamera. Sony 300, här ska det fotas!

Jippi!

Och varför detta inköp? Jo jag, Jocke och Charlotta har börjat på en fotoklubb här i Luleå. Där fick vi en massa inspiration att köpa en kamera. Men jag och Jocke kom också på att vi måste ju ha en systemkamera till vi åker till Chile. Och så måste vi ju köpa den ganska snart så vi lär känna den innan vi åker. Så dagen efter fotoklubben bestämde vi oss.

Skrivit av Anneli  den 29 January -2009


I helgen som var bodde vi på lantgård, där vi vilade och hade det allmänt gott. På fredagen skulle jag ut och rida och när vi gick in i hagen för att hämta hästarna så följde Börje med. Tyvärr hade han inte nog med vet att hålla sig på behörigt avstånd från hästarna utan en stor nordsvensk gav Börje en spark. Djursjukhuset nästa, inga benbrott hittades men en blödande tass. Börje mår i dag bra, men han får smärtstillande och antibiotika. Till hans stora förtret måste han dock dras med en skärm runt huvudet så att han inte ska slicka på såret. Och när han går ut måste han ha en läcker latexstrumpa i svart.

Skrivit av Anneli  den 26 January -2009Skrivit av Anneli  den 26 January -2009


Jag och två vänner har börjat rida.

Det är super kul och idag var jag på en häst affär och fyndade. En ridhjälm för halva priset. :)

Skrivit av Anneli  den 21 January -2009


Jo det är sant....

Jag ska byta jobb igen. 5 månader på ICA och nu ska jag tillbaka till miljökontoret i Luleå. Känns super kul.

Vill du veta mer, så är det bara att ringa

=)

Skrivit av Anneli   den 20 January -2009


För första gången sen operationen körde jag bil i dag. Har dragit mig lite inför det men det gick som smort.

Nästa sak som ska återinföras är kaffet. Har inte vågat dricka kaffa än då magen är en aning känslig, men snart så.

Skrivit av Joakim   den 17 January -2009


Var på sjukhuset idag och fick inlagt en venport i bröstkorgen. Ska användas till att spruta in cellgift i mig sen. En liten dosa som är belagd under skinnet som har en kateter som går in i en av de störe venerna. Hoppas ni förstod. Kan fota den om två veckor när bandaget ska bort.

Lite info om venport från Handboken för hälso- och sjukvård.

Subkutan venport
Allmänt
En subkutan venport är ett katetersystem som består av en subkutant implanterad dosa med en ansluten kateter som vanligen mynnar i en central ven.

En subkutan venport ordineras och läggs in av läkare.

En venport är ett alternativ till en central venkateter och ska betraktas som en sådan och ordineras när
• inte någon av patientens ytliga vener kan användas.
• patienten under en längre tid får parenteral nutrition eller annan intravenös terapi.
• patienten upprepade gånger tillförs starkt kärlretande medel.
Kontraindikationer till portinläggning är till exempel sepsis, signifikant koagulationspåverkan eller neutropeni.

Information
Patienten ska informeras både muntligt och skriftligt om varför venporten är ordinerad, hur ingreppet utförs och hur venporten kommer att skötas.

Dokumentation
Uppgifter om ingreppet, venportens skötsel och utseendet av hudområdet liksom patientens iakttagelser och upplevelser ska dokumenteras.

Skrivit av Joakim   den 16 January -2009


Sakta men säker bli man bättre dag för dag men magen har inte riktigt kommit igång. En funktion bukspottskörteln har är att producera ett enzym som bryter ner fett. Nu verkar det som just de delarna i min körtel inte riktigt vill börja jobba igen, så jag har fått utskriven enzymer i pillerform. Det visade sig att det var enzymer från svin. Kändes en aning konstigt men samtidigt så vill jag gärna kunna bryta ner fett och återfå några av de kilon som jag har tappat under sjukdomen.

I går var vi hos en specialtränare för hundar och fick lektion och råd i hur vi skulle få bort att Börje drar i kopplet. Det tog ca en timme och Börje var som en helt ny hund när vi gick därifrån, åtminstone när det gäller att dra i kopplet.

Skrivit av Joakim   den 13 January -2009


Idag var jag och gick på isvägen här i Luleå. Det var premiär för den i går, fredags. Vilket underbart ställe att promenera på. Lugnt och skönt hunden kan springa fritt och busa.

Norrbotten är allt bra ibland! =)

Bilden nedan visar hur det ser ut. Jag tog bilden med mobilkameran och den är inte den bästa kameran! Men visst är det härligt.

Skrivit av Anneli  den 10 January -2009


Var på en lite längre promenad i dag. Kändes riktigt skönt att komma ut. Tyvärr var vädret lite grått och trist men det var i alla fall bara minus 8 grader. Vi passade på att fota Börje i sitt nya hundtäcke som nu är ett måste för hans rygg när det går ner under minus fem.

Inte för det spelar någon roll för min del men den här röda dagen som alla är lediga på, vad firar vi den för? Trettondags jul, ska det vara något speciellt att det har gått tretton dagar sen jul? Men men, trevligt med röd dag.

Skrivit av Joakim   den 6 January -2009


Det är lite som vals, mitt tillfrisknande. Var i går på akuten därför jag har fått mer ont i magen de senaste dagarna. Åtta timmar tog det innan de var nöjda med mig och konstaterade att det enbart var normala bieffekter efter en sådan operation jag har gjort. Kändes skönt att höra men samtidigt lite synd därför då är det bara att gilla läget och vänta ut smärtan.

Annars går det sin gilla gång här. Anneli ska snart börja jobba igen och Börje äter medicin mot en inflammation i tassen. Har städat ut julen i dag och börjar blick framemot påsken. Vi funderar på att åka ner till Skåne då. Troligtvis kommer jag även att åka ner en sväng i januari eller februari.

Skrivit av Joakim   den 4 January -2009Då var det dags att koppla ner datorn och packa ner det sista. Sen återstår det riktigt tråkiga, flyttstäd. I morgon vid denna tid sitter vi troligtvis på våran vackra svit på formel 1 hotellet i Stockholm.

Lär dröja ett tag innan vi skriver mer här, eftersom det kommer dröja ca två veckor innan navelsträngen till omvärlden är uppkopplad i Luleå.

Vår nya adress i norr:
Stengatan 129
97252 Luleå
Tel:0920-882 11 (Kopplas in den fjärde)

Skrivit av Joakim  den 28 January -2008Från onsdag middag till tisdag morgon, plötsligt en och en halv dag av packning av lägenhet som försvann. Resultat, den organiserade flytpackningen förvandlades till oorganiserad evakuering. Att Anneli fortfarande känner sig svag efter magsjukan i helgen gör inte saken bättre. Men när saker och ting bara blir ett måste så är det bara att se till att göra dem, vila kan jag göra som arbetslös i Norrbotten.

Skrivit av Joakim  den 28 January -2008


Vi trodde att vi skulle klara oss, men! I natt dök vinter kräk sjukan på Anneli med full kraft. Nu ligger hon utslagen i sängen och tar igen den sömn som toalettbesöken tog bort i natt. För egen del har jag ätit 15 vitpepparkorn som ska vara en huskur för att hålla den där sjukan borta. Bara hoppas på det bästa.

Har ändrat lite med menyn och lagt till en länk till våran fotosida på Picasa.

Skrivit av Joakim  den 26 January -2008


Idag är det regn och blåst i Skåne, jätte blåsigt, och jag är glad att få slippa detta "vinter väder". Men jag måste erkänna att det känns synd att lämna alla vänner man har fort här, Frida min frisör - den bästa i hela sverige tror jag. Jenny och David, Anna och Christinan goda vänner som vi inte kommer få träffa på ett tag.

I måndags hade vi middag hos sväfföräldrarna för att säda hejdå till Jockes familj, detta var nog det jobbigast änså länge med denna flytt. Men men vi ska komma ner till Skåne två gånger per år har jag lovat Jocke.

Det ska bli jätte kul att komma hem till norrland... tro inget annat =)

Skrivit av Anneli Bengtsson Lee  den 25 January -2008


Det börjar närma sig flytt. Troligtvis blir det den 30 som det bär norrut. Vart Anneli ska arbeta är än ovist då Boden inte har hört av sig. De skulle göra det innan denna veckans slut. En annan är nu officiellt arbetslös, var och skrev in mig i dag. Få man väl se när a-kasse pengarna trillar in, slutet av februari antar jag.

Sidan ska se lite bättre ut nu i mindre upplösningar. Ska se om jag kan göra mera sen.

Skrivit av Joakim  den 23 January -2008


Har inte tagit mig tiden än att granska denna sida i mindre upplösning än den vi har hemma, för än nu. Och det ser ju inte alls bra ut det här. Får bli ändring när jag kommer tillbaka till Skåne.
Är i Norrland nu och har gjort opponeringen. Det gick, tja si så där. Har väl presterat bättre oponeringar men med tanke på att jag enbart sov fyra timmar i natt så var det bra.

Nu kallar sängen, högt!

Skrivit av Joakim  den 17 January -2008


Generalrepetition inför flytten kan man kanske kalla det. Upp några dagar till norr. Mycket som händer nu. Vi får i alla fall chans att se våran nya lägenhet innan flytten, vilket inte är illa. Det är inte en vanlighet för oss. Det ska även avgöras vart Anneli hamnar, Luleå eller Boden. Kampen är hård.

Börje har återhämtat sig snabbt. Kommer bli svårt att hålla han lugn i sex till åtta veckor. Redan nu tittar han anklagande på en för att man inte rasterna kommer lika frekventa som vanligt.

Tack för berömmet. Jag hoppas på att sidan kan se än bättre ut när jag har fått arbeta med den lita. Samt att här kommer upp lite mer matnyttigt än bara mina vardagstexter.

Skrivit av Joakim  den 16 January -2008


Nämen! Stackars Börje som skadat sig! Hoppas han kryar på sig.

"Med flytta som livstil" Det var det roligaste!!! :)

Snygg sida, förresten!

Skrivit av Charlotta  den 16 January -2008Har en sak gemensamt, korsbanden. I går skadade Börje korsbanden när han som vanligt på morgonrundan tog sig en springtur med snäva svängar. I dag, efter röntgen och klämmande samt dragande från veterinären konstaterades skadat korsband. Expertisen beräknar att Börje kommer vara borta mellan sex till åtta veckor och han har blivit kommenderad sträng ”koppel vila”. Börje själv var tämligen upprörd vid behandlingen och då i synnerhet när en lugnande spruta skulle användas. Men så här efteråt tar han det bra och svansen har åter börjat vifta.

Skrivit av Joakim   den 14 January -2008


Efter mycket stånk och stön är den nu äntligen inlämnad. Då var det bara att ta tag i flytten och få upp lägenheten till snön.

Nu är det dags för att gå ut och fira a la 30+, de vill säga en restaurangmidda.

Skrivit av Joakim  den 10 January -2008


Åter igen har man upplevt sitt lugna grannskap förvandlats till en krigszon och tillbaka igen.

2008, må det bli ett bra år eller åtminstone inte sämre än nollsjuan.

Skrivit av Joakim  den 1 January -2008


Välj år eller månad nedan.
Obs. Inga bilder visas i flödet.

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December