Igår, var det dag Trana 2018. Den 19 april. Lite senare än normalt men bara med typ en vecka. Andra flyttfåglar vi har sett är gäss,tofsvipa,koltrast och sädesärla. Fortfarande är det bara fläckvis med barmark här runt hus, träd och liknande och på ängarna är det kompakt snötäcke.

Skrivit av Joakim  den 20 April -2018


Så här års brukar jag skriva om flyttfåglar och gräsmatta som tinar fram, men inte i år. Det är snö, snö och åter snö här i norr. Anneli såg en svan för någon dag sedan men utöver den stackars vilsna individen har inga andra flyttfåglar vågat sig tillbaka. Vist, det börjar bli plusgrader dagtid men om det inte markant blir varmare känns det som vi kommer ha snö fram till midsommar.

Skrivit av Joakim  den 5 April -2018


Det är verkligen med valssteg vi får vår här i år. Efter flera dagar av tö och sol så var det i morse tungt snöfall och några centimeter snö över hela marken. Kändes rätt bra att man inte hade bytt till sommardäck än.

Skrivit av Joakim  den 24 April -2017


Dag trana inföll i år den 10 april. Då jag både såg och hörde en av dem i går. Idag så jag och Ida fyra stycken komma flygande här över oss i Mörön. Så, två dagar senare i år än förra året. Tofsvipan har också hittat upp här till oss. Jag hoppas verkligen att de klara sig och att det snart blir lite varmare. Idag snöade det lite grann på morgonkvisten här och det är inte mycket fria gräsytor här för dem att vara på.

Förutom en ordentlig förkylning här uppe som drabbade alla förutom representanten av det starkare könet här i hushållet så går det sin gilla gång. Frida har fått sin första tand och Ida var på femårskontroll i går och fick en vaccinspruta som hon tog med bravur.

Skrivit av Joakim   den 11 April -2017


Fjärd i fjärde och svanarna har kommit. Enlig visa så kom de redan i mars men för mig är det först nu som jag har hört den. De har nog inte lätt då det ligger både snö och is på de flesta ställena. Idag hade vi 8 plus och det töa på bra men likväl är det till 90% snö här på marken. Tranorna har inte synt till. Troligtvis har de tagit en längre paus nere i Skåne detta året.


Skrivit av Joakim   den 4 April -2017


Så sakteligen tar det sig. Nu har jag testat att sätta en låda med potatis. Hoppas det klarar sig. En bit ner i marken var det tjäle men inte där jag satte sättorna. Men vågar bara testa med en låda. Resten får vänta någon vecka eller två. Annars är det väldigt blött här nu och inte blir det bättre över att det regnar. Hoppas på sol och blåst här framöver.

Skrivit av Joakim  den 29 April -2016


I dag såg jag en fink som jag aldrig tidigare har sett. Efter lite googlande så kom jag fram till att det är en bergfink. En vacker lite gynnare.

Just i skrivande stund börjar det snöa lapphandskar. det är verkligen aprilväder. Hoppas på sol i eftermiddag.


Skrivit av Joakim  den 22 April -2016


Med alla flyttfåglar kommer det även rovfåglar. I förgår så hörde vi ett väldigt kraxande i från trädgården. Det visade sig att det var (troligtvis) en duvhök som hade tagit en skata och kämpade med att ha ihjäl den vid våran häck. Då det såg så grymt ut beslutade jag mig för att gå ut och försöka skärma höken så att han släppte skatan. Dock klarade höken av att flyga med den sprattlande skatan under sig så de försvann i väg båda två.

annars har vi nog mer barmark nu än snö. Det går snabbt nu mot sommaren.

Skrivit av Joakm  den 20 April -2016


I veckan var vi på ultraljud och fick se den nya familjemedlem. Hen var inte samarbetsvillig och rörde sig mycket men läkaren kunde åtminstone konstatera att det bara var en och att allt såg bra ut den den. Kön var osäkert men lutar åt att jag fortsätter med att vara den enda herren i familjen. Det får vi dock se runt den 3 september.

Annars går våren sin gilla gång här. Allt mer av trädgården töar fram. Riktigt blött nu över allt. Gympadojer är inte det bästa.

Skrivit av Joakim  den 17 April -2016


I år blev det lite tidigare än föra året. I går, dvs den 8/4 hörde vi och såg vi tranor för första gången 2016. Och det var inte bara tranor som kom utan kanadagässen var också med i vårtåget.

Så nu är det storspoven och särdesärlor som vi väntar på. Annars har nog alla kommit.

Någon bild har jag inte fotat på fåglarna än men en bild på Ida när vi var i Umeå får ni istället.

Skrivit av Joakim  den 9 April -2016


I går, dvs den 3 april såg vi för första gången detta år tofsvipan. Det var från bilen i färd så inget foto kunde tas.

Idag fick jag för mig att gå över isen till en av öarna som ligger i viken mellan Mörön och Kalaxhalvön. Det blev en promenad på en halvmil fram och till baka över isen. Tess var nöjd.

På kvällskvisten var vi även och promenerade på fjärden. Troligtvis den sista promenaden där för denna säsong då det har töat mycket. Gick igenom isen två gånger, så det var blöta skor som kom hem. (Där är inte djupt, typ bara 2 dm på sin höjd)

Skrivit av Joakim  den 4 April -2016


Får ni göra den 4 maj. Rapport har varit i byn och gjort ett reportage om fiberbredband och bristen på mobiltäckning här. Reportaget kommer sändas i rapport alt aktuellt på måndag, dvs den 4 maj.


Skrivit av Joakim  den 28 April -2015


Titta bakåt i flödet och kolla föra året. Då var det den 13 april som jag nämnde tranor och gäss. I stort sett samma datum detta år. I går, dvs den 12 april hörde jag tranorna för första gången. Såg även flera strandskator längst med väggen till E4an i morse när jag körde till jobb. Dock har jag inte sett några gäss än. Anneli pratade dock om att hon nog hade sett någras, och det är inte omöjligt.

Så, snart snö fritt och dags att välkomna myggen för året med.

Skrivit av Joakim   den 13 April -2015


Till slut satt den. Skam den som ger sig.

Skrivit av Joakim   den 26 April -2014


Då har jag efter önskemål lagt upp "Skriv något" i menyn ovanför texten. I menyraden längst ner finns nu bara "Om sidan".

Annars närmar det sig valborg. Vi har varit nere i Skåne och fått en dos vår redan. Näst in till att det var en dos sommar för det var verkligen varmt där nere. Ida växer så det knakar. Nu har vi tagit bort hennes timme som hon tidigare sov mitt på dagen. Så nu är hon vaken från runt 06.00 på morgonen tills runt 07:00 på kvällen. Fullt ös hella den tiden. Hon pratar mer och mer och det närmar sig att man kan föra en enklare konversation med henne. Kul att se utvecklingen.


Skrivit av Joakim   den 25 April -2014


I går såg vi en trana här på åkern vid huset. I morse var där gäss. Nu är det endast storspoven som vi inte har sett än, men den lär komma snart.


Skrivit av Joakim   den 13 April -2014


Jo så är det. Inte ofta jag skriver här så hinner ändra sig mycket mellan gångerna. Nu är det definitivt vår. Vid äppleträden har de första tulpanerna börjat bryta jordytan. Får bara hoppas att det inte blir för kalt på någon natt nu för då dör de små stackarna. Både svanarna och tofsviporna har kommit upp till oss med.

Har gjort en fem minuters "film" med bilder från Ida. Du kan se den här nedan. Är där reklam på bilden kan ni trycka bort den genom krysset i övre högra hörnan på reklamen.


Skrivit av Joakim   den 9 April -2014


Då har de kommit. Både tofsvipor, svanar och tranor. Alla under loppet av två dagar. Nu har det börjat gå fort och i gårkväll och i natt regnade mycket snö bort. Härligt.


Skrivit av Joakim  den 19 April -2013


Då har det gått bra många dagar sedan jag skrev. Nu har Ida börjat på förskolan och det går fint. Idag är det sjätte dagen som vi har inskolning. Knappt att det behövs och de senaste gångerna har vi lämnat henne och åkt, för att sedan hämta henne efter några timmar.

Det töar rejällt här nu. Med två dygn av temperaturer över nollan har smälltningen kommit igång ordentligt. Än så länge har det inte visat sig någon fukt i källaren så dränneringen verkar ha fungerat.

Väntar så smått på att flyttfåglarna ska dyka upp. Borde ske när som.

Skrivit av Joakim  den 16 April -2013


Den 21 maj ska jag börja jobba igen...

Vi har bestämt oss för att båda ska jobba 50% och då ska alltså båda vara hemma med Ida 50%. Vilket jag tycker känns super skönt.

Då kanske ni funderar på varför går dom så? På den frågan finns det många svar här kommer några.
- Jocke ville vara hemma.
- Jag orkade inte ta hand om Ida helt själv pga min fysiska hälsa men även psykiska hälsa.
- Varför inte när jag inte ammar.

Annars rullar det på här. Ida har fortfarande mycket ont i magen och det senaste vi prövar är mjölkfri ersättning. Hasse har fått en ny tränings kompis hon heter Anna och bor några hus bort.


Skrivit av Anneli  den 27 April -2012


har vi även sett dessa tranor. Flög ner för landning på fjärden. Svanar, toffsvippor och gäss har även börjat komma. I går måste de ha fått en chock när det snöa i stor sett hela dagen.
Skrivit av Joakim   den 16 April -2012


Då har de kommit, tranorna. Har dock inte sett dem men deras läte hörs ljudligt här över Mörön. Jag gissar på att de är nere vid fjärden. De obligatoriska vårdimman har med bäddat i Mörön idag. Så inte konstigt man inte ser tranorna.

Annars går det sin gilla gång. Ida har precis spytt ner soffan och Hasse blev rädd för brödrosten.

Skrivit av Joakim   den 12 April -2012


Efter ha haft en ganska jobbig start med Ida börjar nu saker och ting kännas helt underbart!

Efter ha kommit över förlossningsdeprissonen och vi har börjat lära känna Ida mer och mer känns mammaledigheten som en underbar sak. Dessutom är svärmor här och hjälper oss med div. hemma arbete och Ida så då blir allt mycket lättre. Från och med torsdag ska jag och Ida vara hemma själva vilket ska bli spännande och kul.

Annars är det bara bra med oss. Ida väger nu 4300 g. Hon sover och äter mest dock, ja så skriker hon då och då så klart. Med Hasse är det också bara bra, han sköter om Ida på sitt sätt och är nog nöjd med sitt liv. Jocke har börjat jobba och mår bra.

Skrivit av Anneli  den 1 April -2012


Då var den lilla parvlen här. Lite mer energi och bus i än Börje. Men de kommer bra överens, fastän Hasse skäller ut Börje i bland. Dock bryr sig inte den gamle över det.

Finns mer bilder på våran fotosida i mappen Hasse. Har även lagt ut några mer vårbilder, både från Norrland och Skåne.

Skrivit av Joakim   den 30 April -2011


I söndags fick Hasse och Börje träffas för första gången. Det gick bra.

Hasse var lite blyg men nyfiken på Börje och Börje respekterade Hasse så detta kommer nog gå bra =)

Fler bilder finns påfotosidan

Skrivit av Anneli  den 18 April -2011I går var vi och tittade på Tomas di Leva. Får säga att killen är inte bara skön, han är kul med. Helt klart värt pengarna.

När vi kom hem så strålade ett underbart vackert norrsken över byn. Denna gång tog jag ut stativet och kameran och fotade några bilder. Fyra av dem blev bra. Ni hittar dem på våran fota sida.

Skrivit av Joakim   den 7 April -2011


Är min nuvarande åkomma...Alltid är det något känns det som.

Har varit sjuk med div förkylningssymtom sedan torsdags och läkaren trodde jag skulle vara bättre på fredag, får hoppas det för på lördag ska vi få träffa Hasse =)Det jobbigaste av allt är nog att jag inte känner någon smak på maten jag äter.

Fördelen med att vara hemma sjuk är att man kan läsa böcker! Dock måste man var lite friskare än vad jag var i helgen för då orkade jag inte ens hålla i en bok. Idag och igår har jag haft lite mer energi så jag är nu inne på min tredje bok om valpar =)Skrivit av Anneli  den 5 April -2011


Blommorna hetter scilla!

Skrivit av Mamma  den 26 April -2010Sakta men säker kämpar sig några blå små blommar upp genom våran grå/gröna gräsmatta. Igen aning vad de små liven heter men det spelar mindre roll, de förgyller verkligen vårt hem.

Såg en räv här idag för första gången. Ca 300 meter nedanför huset spatserade den fram. Anneli försökte skärma bort den men den var föga imponerad och stod bara still och granska henne en stund innan den be3slutade sig för att vandra vidare.
Skrivit av Joakim  den 25 April -2010


Efter fem mustiga svordomar, tre huvudskakningar och en förbannelse mot biltillverkare så är nu sommardäcken på passaten. Meck och treck med är med nya bilar, tacka vet jag min första bil, volvo 244 -76 år model, som jag fick ta över efter pappa. Det var en bra bil det och lätt att ha och göra med.


Skrivit av Joakim  den 22 April -2010


Tack för hälsningen!

Tack för senast, alltid super trevligt att hälsa på er.

Kram

Skrivit av Anneli  den 21 April -2010


Grattis på namnsdagen, Anneli, önskar Inger och Sixten.

Skrivit av Svärmor Inger  den 21 April -2010


Vi kom ner till Skåne, men det var en pärs och verkligen på håret. Men helt klart så var det värt det, en dos vår behöver man verkligen.

Idag ska vi ta oss upp och det blir med tåg, denna gången lyckligtvis med liggvagn. Kommer upp tisdag morgon klockan 0700 och ska börja jobba 0700, som tur har jag fått det uppskjutet en timme.


Skrivit av Joakim  den 19 April -2010Det börjar bli vår på allvar nu, vilket är helt underbart. För första gången detta år så gick Börje in och la sig under bron. Tidigare har det varit så mycket snö runt bron så han har inte kunnat komma in, men nu har det töat.

Tranorna har även kommit, vilket de basunerar ut med besked. Går inte att missa deras sång, eller skri är nog bättre att kalla det.


Skrivit av Joakim  den 12 April -2010


Idag var vi i huset och gjorde en rekognosering av hur köket ska bli och vad som ska göras. Helt klart blir de ett stort projekt men det är lika bra att ta i ordentligt när man väl gör det. Det var lite stressigt i dag men blev några foton ändå, dock inte alltid de mest genomtänkta och balanserade (ljust fönster och mörkt rum). Det såg riktigt härligt ut i alla fall där ute och jag ser fram emot nästa vår då vi bor där.

PS. Bilderna finns på våran fotosida, länk till höger.

Skrivit av Joakim   den 27 April -2009


... är det så att man får slänga fimpar men inte annat skräp på marken?

Det finns ju en oskriven regel eller regeln kanske till och med finns nedskriven någonstans, att man får inte slänga skräp varken i naturen eller i stan. Varför är det då okej att människor som röker slänger fimpar hej vilt om kring sig?

Har ni funderat på det någon gång? det har jag. Jag börjar bli ganska iriterad på folk som röker och slänger fimpar på marken.

Skrivit av Anneli  den 25 April -2009


Det börjar verkligen värma upp här, i dag har vi haft 12 grader i skuggan. Fortfarande snö men nu smälter den bort bra snabbt. Flyttfåglarna har även börjat komma upp och jag var i går ute och fota lite. Dock så blir inte bilderna så bra om man inte har ett teleobjektiv. Gjorde vad jag kunde för att komma nära men med ett vanligt objektiv så måste man så rysligt nära att det i stort det bara är en ihjälfrusen bird som inte flyger sin väg.

Skrivit av Joakim   den 23 April -2009


Danske eller svenskt wienerbröd definieras enligt mig vad som finns i mitten. Vaniljkräm är den svenska varianten och choklad den danska. Idag såg jag dock något som helt ställde detta på ända. Ett wienerbröd med vaniljkräm i mitten och sen hela wienerbrödet dopat i choklad, denna skapelse såldes som danskt wienerbröd. Jag tror dock inte att jag har sett något sådant i Danmark. Får dock säga att det smakade bra, danskt eller inte.

Brukar inte kommentera politik och sådant här, men måste bara säga det. Det är en skam att Pirate bays grundare ska åka i fängelse ett år, och 30 mille i skadestånd. Tvättäkta beställningsjobb från Hollywood.

Skrivit av Joakim   den 17 April -2009


Efter en härlig påskresa till Skåne var man då åter i Luleå. Var verkligen skönt att byta miljö och känna på lite varma vårvindar och bar mark. Dock har det varit bra väder här uppe med, helst i slutet av påsken. Våran termometer visar att det har varit 18,1 grader här i solen, härligt. Så man förstår ju att det töar ordentligt här. Vad vi dock inte var bereda på var den sjö som hade bildats framför våran portuppgång. Troligtvis har ingen fastighetsskötare arbetat under påsk så därför har det kunna blivit en giganitisk pöl (brunnarna isar igen). Bilden nedan vissa våran lilla insjö.

Vi fotade en del bilder i Skåne och ska lägga upp lite vårbilder på vår fotosida. Kolla gärna in där (länk till höger)

Skrivit av Joakim   den 14 April -2009


Nu är vi i Skåne, här är det underbart.

Strålande sol och trevligt umgänge.

KRAM

Skrivit av Anneli  den 11 April -2009


Nu sitter jag här på miljökontoret och har jobbat i två månader och Jo det känns fortfarande bra.

Jag jobbar väldigt mycket med livsmedel men efter sommaren kommer jag få jobba lite med miljöbalken så detta känns riktigt bra.

Det bästa av allt, snart är det påsk och vi flyger söder över *jiippii*

Skrivit av Anneli  den 7 April -2009


Då var det dags att fastslå vintern 08/09’s kallaste temp, enligt vår termometer. -27,7 grader var max, när det var vet jag ej men skulle gissa på januari. Nu är i alla fall tempen nollad och nu är det den varmaste tempen vi tittar efter. Kan lägga till att där den mäter är i solen på eftermiddan så inte så bra. När vi flyttar till huset ska jag leta upp en bra skuggsida och mäta därifrån.Skrivit av Joakim   den 5 April -2009


Kök var då inte billigt. Och då pratar vi inte om bara vitvarorna utan bara skåpen. Efter mycket letande har vi nog funnit det billigaste alternativet för oss på 50K. Och det är bara köket utan vitvaror. Med dem blir det väl uppskattningsvis 40K till så det kommer väl sluta på 100K, minst. Brukar ju alltid komma på lite oförutsedda utgifter till.

Börjar bli vår här. Var ute och fotade lite vårbilder men det har ju inte kommit så längt så det blev inte så många bilder. Skapade dock en panoramabild över en del av luleälv som är isfri. (är den dock denna del året om)

Skrivit av Joakim   den 2 April -2009


Vi var i Piteå i helgen. Träffade ett antal kurskamrater sen universitetstiden. Riktigt kul och trevligt. Piteå i sig var inte så spännande, ok de hade en ganska fin gågata men sen var det inte så mycket mer. Var otroligt snabbt det blev öde där med när affärerna stängde. På hotellet var det ”show” på kvällen, en gubbe med tre syntar stod och spelade och sjöng tillsammans med en tjej. Det var skrämmande dåligt, ludet blev fel, basen var för hög och de glömde texten i mellan åt. Det kändes rätt surrealistiskt att sitta där, det var liksom som på film. (Där är bilder från Piteå på våran fotosidan)

Det är vår på riktigt här nu. Har precis suttit och ätigt frukost på balkongen, det är underbart. Nu i dagarna ska vi ut och fågelskåda, målet är att se en havsörn. Få se hur det blir med det, ska i alla fall njuta av vädret och naturen.

Skrivit av Joakim   den 30 April -2008


Väntan, det är det värsta när det gäller att söka jobb. När man har varit på en intervju, få bra vibbar och sen bara ska gå hem och passivt vänta. Just nu har jag en sådan väntan, grå zonen mellan ja och nej. Den som väntar på något gott, har det jäkligt jobbigt och kan absolut vänta för länge.

Skrivit av Joakim   den 25 April -2008


Var i Piteå och lyssnade på en konsär med deras kammarorkester, eller vad de hette. Hur som helst var det en upplevelse att höra på. Klassisk musik är väldigt fin och laddad musik. Det är mycket ”känsla” i den. De spelade även några Beatles låtar vilket gjorde sig riktigt bra, helst ”Yesterdays” var mycket fin.

Vad jag inte kan låta bli att förundras över är hur vissa folk snofsar till sig bara för de ska gå på en konsär och lyssna på klassik musik. Näsan i vädret och finkläderna på. Passade ju inte riktigt in kan man ju säga.

Skrivit av Joakim   den 21 April -2008


Vana trogen fortsätter jag att rapportera hur vädret utvecklar sig här. Det har varit ett riktigt gosse väder de senaste dagarna, varm härlig vår sol som nu har börjat värma ordentligt. Går att sitta på balkongen nu och utan jacka och inte frysa. Det har även börjat töa ordentligt och på vissa platser tittar nu den yrvakna marken fram efter en vinters dvala under sitt snötäcke. (se bild nedan)

Var i onsdags på ett informationsmöte om ett väktarjobb och idag ska jag på intervju. Jag hoppas på detta då arbetet lätt intressant. I slutet på nästa vecka bör jag ha besked om huruvida det har gått bra eller ej.

Skrivit av Joakim   den 18 April -2008


För ett tag sedan fick vi ärva ett vitrinskåp av familjen Persson. Ett jätte fint skåp men en aning omodern. Nu har vi äntligen tagit tag i det där och byt handtag och helt plötsligt känns skåpet jätte bra.

Tack Niklas och Malin!

Skrivit av Anneli Bengtsson Lee  den 13 April -2008Skrivit av Anneli Bengtsson Lee  den 13 April -2008


Gick och lade oss tre i natt. Somnade si så där halv fyra och vaknade halv åtta. Får säga att jag känner mig väldigt pigg ändå och jag är lite förundrad över hur det kan komma sig att jag inte lyckas sova längre. Även om jag nu har varit arbetslös i två månader och haft lång tid på mig att vända dygnet och sova länge på morgonen så vaknar jag alltid senast åtta. Oftast vaknar jag med Anneli vid klockan sex. Vid yngre ålder kunde jag sova betydligt längre och om jag har förstått det rätt så är det ganska allmängiltigt, att man sover mindre desto äldre man blir. Har suttit här och funderat på en rationell förklaring men kan inte hitta någon. Naturen brukar vara rationell så någon syfte borde där finnas. En fundering att spinna vidare på, återkommer och jag finner ett svar.
Annars har här inte hänt mycket. Varit en dålig vecka när det gäller hitta jobb.

Skrivit av Joakim   den 13 April -2008


Äntligen! Arbetsförmedlingen är ett underbart ställe.

Jag ska få massor med hjälpmedel som ska hjälpa mig mot min dyslexi. Bland annat en bärbardator, stavningsprogram, ordbok elektroniskt, fikminne, skanner m.m m.m. Mitt arbete kommer att bli hundra gånger lättare. PUSS på den offentliga sektorn.

HURRRRA! =)


Skrivit av Anneli Bengtsson Lee  den 10 April -2008


Det här börjar likna en väderrapportering. Åter snö och minus här, trodde ett tag att de var dags för vårens ankomst men tji fick vi. Den om väntar på nåt..

Handlade Godbys panpizza till lunch häromdagen. Inte är de goda, inte är de billiga och inte heller är de nyttiga. Men det är en förpackning fyll med nostalgi. Lustigt hur nostalgi kan få en att handla sådant skräp. Tänkte att det måste vara samma mekanism som ligger bakom att 80-talet har blivit populärt igen. För inte kan det vara något annat än nostalgi som det årtiondet har att erbjuda.

Skrivit av Joakim   den 9 April -2008


Det är blött värre här upp nu. Töväder och snö om varandra. Var ute i skogen i dag och gick en promenad. Efterson stövlarna stod på balkongen i natt för de luktar så kraftigt gummi var dessa blötta och det blev gympadojor som gällde. Kan säga att inte en millimeter av strumporna var torra när jag kom hem. Såg en älg i skogen under promenaden. Det var kul och majestätiskt av få se en i det vilda.

Har ändrat på sidan när det gäller våra små filmsnuttar. Nu presenteras dem bara av rubrikerna och man är tvungen att trycka på rubriken för att komma in till filmen och se på den.

Skrivit av Joakim   den 5 April -2008


Jag har haft två hundar här att ta hand om. Det var Mira som jag passade tis och ons. Bra att man kan göra någon nytta som arbetslös. Det var dock lite jobb med dem när man skulle gå ut och gå med dem. Till exempel när vi skulle gå in efter en promenad. Jag stod och höll upp dörren, Mira gick in men ställde sig precis innanför dörren. Börje som inte vill knuffa Mira eller tränga sig förbi gick då inte in. Jag försökte att verbalt få Mira att gå längre in men hon lyssna inte. Försökte då med benen att fösa henne in, dock lyckades jag inte då hålla upp dörren så bra och Börje fick panik när den börjades stänga mot honom. Så han hoppade ut och Mira ville ju med ut så hon studsade efter och kvar stod jag innanför dörren hållande i två koppel till två hundar som stod utanför dörren och tittade på mig.

Så kan det gå. Idag är det lugnare. Städning av lägenheten står på schemat. Spännande värre.

Skrivit av Joakim   den 3 April -2008


Välj år eller månad nedan.
Obs. Inga bilder visas i flödet.

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December