Avlopp,avlopp avlopp
Ja, traditionsenligt så här års så bråkar vårat avlopp med oss. Även om vi har dragit om det och lagt nytt på våran tomt så kan det ju bli stopp längre ut i systemet, vilket det var nu. Turligt kunde en mindre spolbil efter en stunds arbete få proppen och lossna. Men men, vasken och vattenlåset i köket blev ordentligt rengjort av mig då jag började felsöka där.

Skrivit av Joakim  den 13 December -2017

Vinter
I veckan som var kom det snö. Ligger ca 1-2 decimeter på marken nu. Frågan är om det har lagt sig för vintern nu eller om det kommer komma en töa som blottlägger marken. Hoppas inte, slask är inte kul.

Tuva löper. Tänkte skriva det här för oss som en påminnare. Ofta jag och Anneli frågar oss, när var det senast Tuva löpte? Är det dags snart? Och vi mins aldrig svaret.

Skrivit av Joakim  den 20 November -2017

Tiden går fort...
när man har småbarn. Försommar blev kassommar som blev regnhöst och nu väntar vi på en vinter. Minusgrader i går natt så idag blev det att dra igång pelletsbrännaren. annars har det varit en ganska mild höst i år men ack så regnig.

Trädgården har i stort sett gjorts i ordning för vintervillan och det är bara någon enstaka kruka som ska tömmas. Älgarna har gjort nattliga räder år och ett av äppleträden tog ganska mycket stryk. Det är "Annelis" träd, det som är störst. Hade bara nät till tre av de fyra träden som det blev utan och tog smällen. Bättre det än det minsta trädet, för det hade nog strukit med i så fall.

Oh ja, vi har blivit med altan under sommaren.

Skrivit av Joakim  den 18 October -2017Alla inlägg