Sova länge
En stor grej, åtminstone för oss. Frida sov i dag till 08:30. n sådan sovmorgon har vi inte upplevt tidigare. Dock tveksamt om hon kommer sova nu som vanligt vid 11:00. Blir nog en senare lunchvila idag. Troligtvis kommer den försvinna men jag hoppas att det kanske dröjer något halvår till.

Annars så är det regn och svala temperaturer här. Kanske att den gula gräsmattan blir grön.

Skrivit av Joakim  den 6 August -2018

Augusti är här
Och förhoppningsvis normala temperaturer. Vi har så här i slutet av värmeböljan köpt en AC till tjejernasrum. Kanske en aning sent men sen å andra sidan tror jag att sådana här varma sommar kan komma tillbaka tidigare än vi tror. Nog bara att vänja sig vid höga temperaturer framöver.

Skrivit av Joakim  den 1 August -2018

Sommar, varm sommar
Har aldrig för tänkt på att jag kan skriva från mobilen på denna sida. Nu gör jag dock det, från rönbäckscamping. Resten av familjen ligger och sover i husvagnen, eller förhoppningsvis gör så. Frida var svprsövd som hon alltid är på camping, fick ta till vagnen och gå runt med henne. Fin camping i övrigt, kanske lite sliten men det har sin charm. Är den 3de campingen vi testar denna sommar Denna varma brinnande sommar 2018.

Skrivit av Någon  den 27 July -2018Alla inlägg