2018
Nytt år, nya tag.
Föra året var det altan bygge och bebis som gällde. Nu är Frida 1 och ett halvt år och altanen bara ett lager färg från att anses vara klar. Så vad ska hända detta år? Husvagn är ju alltid en bubblare som ligger i startgroparna, så kanske. förändringar när det gäller jobb. Inte alls omöjligt och det gäller både mig och Anneli. Ida ska tappa tänder, vilket hon egentligen borde ha gjort för en vecka sen men den hänger envist kvar och jag får inte ok att dra den med "tråd och dörr".

Vi får se helt enkelt vad det blir.

Skrivit av Joakim  den 6 January -2018

Avlopp,avlopp avlopp
Ja, traditionsenligt så här års så bråkar vårat avlopp med oss. Även om vi har dragit om det och lagt nytt på våran tomt så kan det ju bli stopp längre ut i systemet, vilket det var nu. Turligt kunde en mindre spolbil efter en stunds arbete få proppen och lossna. Men men, vasken och vattenlåset i köket blev ordentligt rengjort av mig då jag började felsöka där.

Skrivit av Joakim  den 13 December -2017

Vinter
I veckan som var kom det snö. Ligger ca 1-2 decimeter på marken nu. Frågan är om det har lagt sig för vintern nu eller om det kommer komma en töa som blottlägger marken. Hoppas inte, slask är inte kul.

Tuva löper. Tänkte skriva det här för oss som en påminnare. Ofta jag och Anneli frågar oss, när var det senast Tuva löpte? Är det dags snart? Och vi mins aldrig svaret.

Skrivit av Joakim  den 20 November -2017Alla inlägg