11 timmar
Efter fem nätters arbete fick jag äntligen en natts som i natt. Det blide 11 timmar på raken jag sov och det mest skrämmande är att jag inte kände mig helt utvilad när jag vaknade. Istället har jag en lätt känsla av lätt bakfullhet i huvudet och kroppen. Kan tillägga att jag inte festade till det i går bara för att jag har några fridar, så jag borde inte känna något.

Ska arbeta några timmar i morgon hos Telia. De ska släppa den där nya mobilen, Iphone och tror att det kan bli lite rusning i butiken. Så ska ditt och se till att kidsen sköter sig. Får hoppas att de har stolpar och band så man kan spärra av lite, annars blir det riktigt svettigt att försöka hålla enbart ett vist anfall personer inne i butiken.

Efter att denna sida nu ungefär har varit uppe i ett halvår så finns det nu text om vem Anneli är under avdelning ”familjen”. Så är du osäker på vem hon är eller vill uppdatera dig och du har glömt så gå in och ta en titt. Vem vet, du kanske lär dig något nytt om henne som du inte viste.

Skrivit av Joakim   den 10 July -2008


Flera inlägg
Alla inlägg